آموزش نصب دوربین مدار بسته داهوا

در ابتدا می خواهیم به نکات کلی آموزش نصب دوربین مدار بسته، اشاره کنیم. این کار شامل بخش های مختلفی است که به صورت مرحله به مرحله به همه ی آن ها اشاره می کنیم.

اولین مرحله، تهیه ی نقشه: تهیه ی نقشه برای اجرای دوربین مدار بسته بسیار ضروری می باشد. چرا که در آن محل قرار گیری همه ی دوربین ها، دستگاه ها، کابل کشی ها و سایر بخش های سیستم امنیتی و حفاظتی دوربین مدار بسته تعیین می شود. بدین ترتیب زمان کمتری صرف نصب دوربین ها شده و به راحتی می توان میزان وسایل و تجهیزات جانبی مورد نیاز را تخمین زد. در مواردی که پروژه بزرگ است و مساحت زیادی را در بر می گیرد، با وجود نقشه، تقسیم کار امکان پذیر شده و در زمان و هزینه صرفه جویی می شود.

آموزش نصب دوربین مدار بسته

آموزش نصب دوربین مدار بسته تحت شبکه

دومین مرحله، انتخاب تجهیزات مناسب: در این مرحله با توجه به نقشه ی اولیه ی کار، باید لوازم و وسایل جانبی مورد نیاز را مشخص کرده و تعداد آن ها را تخمین زد. سپس نسبت به تهیه ی آن ها اقدام نمود. این بخش نیازمند توجه ویژه ای می باشد، چرا که کم بودن وسایل باعث کند شدن روند کار و زیاد بودن آن ها نیز باعث افزایش هزینه ها می شود. در ضمن مدل ها و برندهایی که در این قسمت خریداری می شوند، کیفیت کار پایانی را معین می کنند. لذا باید دقت کافی در انتخاب آن ها صورت گیرد.

مقالات پیشنهادی کاربران
هر آنچه درباره ی فروش dvr dahua باید بدانید!

سومین مرحله، تعیین محل نصب تجهیزات: در این مرحله باید مطابق با نقشه ی اولیه، مکان نصب همه ی دوربین ها، مسیر کابل کشی ها و محل استقرار دستگاه ضبط تصاویر معین شود. این بخش نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است. چرا که در صورت درست نبودن محل نصب دوربین ها اگر چه از بهترین مدل دوربین هم استفاده کنید، باز هم بازدهی درستی نخواهد داشت. مثلا اگر دوربین در ارتفاع پایینی باشد، کاملا در دسترس سارقین بوده و کارایی زیادی نخواهد داشت.

چهارمین مرحله، کابل کشی: این مرحله برای همه ی انواع دوربین های مدار بسته لازم است. اما بسته به نوع دوربین ها متفاوت خواهد بود. مثلا در دوربین های آنالوگ، کابل های RG11, RG6 و RG59 استفاده می شود اما در دوربین های تحت شبکه از کابل های Cat6, Cat5e و Cat5 استفاده می شود. البته در دوربین های بیسیم نیز این مرحله حذف شده و از طریق سیگنال ارتباط برقرار می شود.

پنجمین مرحله، اجرای تنظیمات: تنظیمات مربوط به دوربین ها و نحوه ی تصویربرداری نیز در آخرین مرحله انجام خواهد شد. البته این مرحله بسیار گسترده و متنوع است و برای هر مدل و برندی متفاوت خواهد بود. اما به طور کلی باید گفت که این بخش شاید مهم ترین مرحله ی نصب دوربین مداربسته باشد.


پیشنهاد سیراف:


آموزش نصب دوربین مدار بسته آنالوگ

در آموزش نصب دوربین مدار بسته ی آنالوگ، ابتدا باید دوربین را مورد بررسی قرار داده و به شناسایی ورودی و خروجی های آن بپردازید. این نوع دوربین حداقل دو ورودی/خروجی دارد که یکی برای تغذیه و دیگری برای تصویر آن است. خروجی تصویر یک فیش مادگی BNC و ورودی تغذیه نیز شبیه فیش های آداپتور می باشد.

آموزش نصب دوربین مدار بسته ip

آموزش نصب دوربین مدار بسته آنالوگ

خروجی تصویر دوربین باید از طریق کابلی به دستگاه DVR متصل شود. این کار از طریق کابل RG59 که هر دو سر آن را فیش BNC می پوشاند، انجام می شود.

مقالات پیشنهادی کاربران
قابلیت تشخیص چهره dvr چیست؟

برق مورد نیاز این دوربین ها نیز از طریق اتصال به آداپتور و برق شهری تامین می شود.

حال زمان آن است که برای مشاهده ی تصاویر دستگاه DVR را نیز به نمایشگر متصل کنید. در صورتی که همه ی مراحل نصب دوربین به درستی انجام شده باشد، باید تصاویر مربوط به دوربین را در نمایشگر مشاهده نمایید.

اگر تعداد دوربین ها بیشتر از یک عدد می باشد، برای باقی آن ها نیز همین مراحل را طی کنید.

تنظیمات مربوط به دوربین نیز از طریق دستگاه DVR امکان پذیر خواهد بود.

 

آموزش نصب دوربین مدار بسته ip

نصب دوربین مدار بسته ی IP از دو طریق استفاده از دستگاه NVR و یا استفاده از سرور ذخیره ی اطلاعات انجام می شود. در ادامه به آموزش نصب دوربین مدار بسته تحت شبکه از طریق NVR اشاره می کنیم.

نصب دوربین تحت شبکه با استفاده از NVR:

تمامی مراحل گفته شده در بخش عمومی را باید برای دوربین های تحت شبکه هم انجام داد. با این تفاوت که تامین برق مورد نیاز این دوربین ها در صورت برخورداری از قابلیت POE بدون نیاز به کابل کشی تغذیه و آداپتور و از راه سوئیچ POE صورت می گیرد. در صورت عدم وجود چنین قابلیتی توصیه می کنیم تا برای هر دوربین از یک آداپتور مجزا استفاده کنید تا از قطعی های احتمالی جلوگیری شود.

در ضمن تنظیمات مربوط به این دوربین ها از راه مرورگر وب انجام می شود و قابلیت های موجود در این گونه دوربین ها و دستگاه های ضبط تصاویر آن ها بسیار بیشتر از دوربین های آنالوگ می باشد.

درگاه اتصال دوربین تحت شبکه و NVR

آموزش نصب دوربین مدار بسته ip

نکات مهم

توجه داشته باشید که برای اتصال دوربین های مدار بسته به دیوار یا سقف یا هر محل دیگری از پایه هایی استفاده می شود. در صورتی که این پایه ها عایق نباشند، باعث ایجاد اختلال در تصویر می شوند.

مقالات پیشنهادی کاربران
معرفی انواع دوربین مداربسته وایرلس با کیفیت

هنگامی که در حال اندازه گیری کابل های مورد نیاز هستید، دقت کنید که کمی بیشتر کابل ها را مورد برش قرار دهید، تا در صورت بروز خطای اندازه گیری مشکلی برای شما پیش نیاید. برای کابل هایی که به دستگاه های ضبط تصاویر متصل می شوند نیز کابل اضافه در نظر بگیرید. زیرا ممکن است در آینده نیاز به جا به جایی دستگاه باشد و این کار بدون کابل اضافی امکان پذیر نخواهد بود.

دوربین ها ممکن است در خارج یا داخل ساختمان ها نصب شوند. اما در هر صورت برای حفظ ایمنی و جلوگیری از آسیب و صدمات احتمالی و حفظ زیبایی بصیری محیط و نظم دهی به کابل کشی نیاز است تا آن ها را از داخل داکت یا ترانک رد کنید.

هنگام انتخاب دوربین و تجهیزات نیز دقت کنید که آن ها را از میان محصولاتی سازگار با یکدیگر برگزینید. چرا که ناسازگاری این محصولات باعث ایجاد خلل در اتمام پروژه های امنیتی و حفاظتی می شود.

دوربین ها باید با زاویه هایی تنظیم شوند که هم پوشانی داشته و یکدیگر را تحت پوشش قرار دهند.

5/5 - (3 امتیاز)