دستور درست کردن دسر پودینگ شکلاتی

🥗 در این مقاله به دستور درست کردن دسر پودینگ شکلاتی می پردازیم.

مواد لازم دستور درست کردن دسر پودینگ شکلاتی:

یک بسته پودینگ شکلاتی
یک بسته بیسکوییت
۵۰ گرم شکلات
۳٫۵ لیوان شیر
۵۰ گرم خامه
موز دو عدد
پودر پسته برای تزیین

طرز تهیه:

شیر و پودینگ را مخلوط کرده روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید پنج دقیقه بجوشانید و مرتب هم بزنید تا هم ته نگیرد هم رویه نبندد.

از روی حرارت برداشته شکلات و خامه را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا شکلات ذوب شود. بیسکوییت را کاملا پودر کنید یا رنده کنید و یک قاشق داخل ظرف های سرو بریزید.

بهتر است از لیوان یا ظروف شفاف استفاده کنید که لایه های دسر دیده شود.

روی بیسکوییت موز قرار دهید و روی موز پودینگ بریزید.

همینطور ادامه دهید تا ظرف پر شود.

فقط لایه اخر را پودینگ بریزید و روی آن را با پودر پسته تزیین کنید.