طرز تهیه ی کوکی گردویی کشمشی

🥗 در این مقاله طرز تهیه ی کوکی گردویی کشمشی را شرح داده ایم.

مواد لازم طرز تهیه ی کوکی گردویی کشمشی:

کره ۱۵۰ گرم
ارد قنادی ۴۰۰ گرم
پکینگ پودر ۱ قاشق
شکر ۲۲۵ گرم
عسل ۱ قاشق
روغن مایع ۵۰ گرم
شیر ۲ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل ۱ قاشق
شیرخشک ۲۵ گرم
کشمش ۵۰ گرم
گردو ۱۸۰ گرم

طرز تهیه:

در ابتدا آرد و پکینگ پودر را مخلوط و سه بار الک کنید، کره را با شکر مخلوط و با همزن ده دقیقه هم بزنید تا روغن سبک و پوک شود، پس از این زمان روغن مایع، وانیل و عسل را اضافه کرده ۳ دقیقه دیگر هم بزنید.

سپس تخم مرغها را اضافه کرده و هر کدام را درحدود یک دقیقه هم زده، شیرخشک را هم بیفزایید و کمی دیگر هم بزنید در نهایت شیر را هم افزوده و درحد یکدست شدن هم بزنید.

ارد الک شده را طی چند مرحله همراه با گردو خردشده وکشمش بیفزایید و با لیسک درحد یکدست شدن مایه، کاملا مخلوط کنید، فر را از حدود پانزده تا بیست دقیقه قبل بر روی دمای ۱۷۰درجه گرم کنید، کف قالب مورد نظر را کاغذ روغنی بیندازید، مایه را در قیف یکبار مصرف بریزید.

سرقیف را ببرید و از مایه به اندازه یک گردو و با فاصله روی کاغذ بزنید، قالب را به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر بگذارید.

پس از پخت اجازه دهید شیرینی‌ها سرد شوند و سپس از کاغذ جدا کنید.