طرز تهیه پاستیل زنجبیلی

🥗 در این مقاله طرز تهیه پاستیل زنجبیلی را شرح داده ایم.

مواد لازم: ” طرز تهیه پاستیل زنجبیلی “

زنجبیل ۲۰۰ گرم
نشاسته ۳ قاشق
پودر ژلاتین ۴ قاشق
عسل یا شکر ۱ لیوان

طرز تهیه:

زنجبیل تازه را با رنده ریز رنده میکنیم و میذاریم با یک لیوان آب خوب بپز‌د.

بعد میکسش میکنیم و از صافی ردش میکنیم.

پودر نشاسته، ژلاتین و عسل را مخلوط کرده روی حرارت ملایم میذاریم تا خوب غلیظ شده و بپزد.

بعد ته سینی سلیفون کشیده و مواد را داخلش پهن میکنیم و در یخچال میذاریم تا کاملا سفت بشه. بعد برش میزنیم و سرو میکنیم.