مواد لازم پیتزای ژامبون یا ماهی برای ۵ تا ۶ نفر

خمیر پیتزا : نیم کیلو

ژامبون خرد شده یا ماهی پخته یا کنسرو ماهی: ۲ پیمانه

پیاز سرخ شده : ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری

پنیر پیتزا : ۱ بسته

گوجه فرنگی : نیم کیلو

نمک : به مقدار کم

طرز تهیه پیتزای ژامبون یا ماهی

سینی فر را چرب کرده خمیر را پهن کرده روی وجه فرنگی ها آب جوش ریخته و پوست آن ها را گرفته و ریز خرد می کنیم.

ماهی یا ژامبون را با پیاز کرده مخلوط می کنیم کمی نمک به آن اضافه می کنیم.

آنرا روی خمیر پهن می کنیم، سپس گوجه فرنگی یا سس مخصوص که در بالا ذکر شده روی آن می ریزیم، پنیر را روی گوجه فرنگی رنده می کنیم.

کمی جعفری خرد شده روی آن می پاشیم.

فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم می کنیم و ظرف پیتزا را در فر به مدت ۲۰ دقیقه قرار می دهیم.