دستور کیک گاتوشا

🥗 در این مقاله دستور کیک گاتوشا را شرح داده ایم.

مواد لازم: ” دستور کیک گاتوشا “

روغن مایع ۱ پیمانه
شکر ریز ۱ پیمانه
شیر ۲ پیمانه
کاکائو ۱ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۱ پیمانه
بکینگ پودر ۲ قاشق
نمک نیم قاشق
وانیل کمی
نسکافه نیم قاشق

طرزتهیه:

ابتدا شیر و شکر رو با همزن چند دقیقه هم بزنید تا شکر کامل با شیر حل بشه.

بعد پودر کاکائو، نسکافه و روغن مایع رو اضافه کنید و اونقدر هم بزنید تا سس لطیف و یکدستی بشه. چند قاشق از سس رو بردارید حدود شش قاشق و کنار بگذارید.

بعد تخم مرغا رو با وانیل به بقیه سس شکلاتی اضافه کنید و خوب هم بزنید. آرد و نمک و بکینگ‌پودر رو الک کرده و به مایع اضافه کنید.

و در حد مخلوط شدن بزنید و داخل قالب که کف قالب کاغذ روغنی گذاشته‌اید بریزید داخل فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم شده قرار دهید.

۲۵ دقیقه بعد آماده میشه. بعد از ۳۰ دقیقه با سیخ چوبی چک کنید اگه مغزپخت شده خارج کنید.

نباید زیاد داخل فر بمونه چون خشک میشه این کیک بافت نرم ولطیفی داره وقتی از فرخارج کردین بذارین از دما بیفته و کمی خنک بشه بعد سس شکلاتی غلیظ رو روش بریزید.

دستور کیک گاتوشا
دستور کیک گاتوشا