اُردور پنیر ، دستور پخت اُردور پنیر

مواد لازم اُردور پنیر:

پنیر رنده شده : صد و بیست گرم

زرده تخم مرغ : دو عدد

سفیده تخم مرغ : دو عدد

آرد : شصت گرم

نمک و فلفل : به اندازه کافی

طرز تهیه اُردور پنیر:

۱- پنیر، آرد، زرده تخم مرغ و نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم.

۲- سفیده های تخم مرغ را خوب بهم می زنیم تا سفت شود با بقیه مواد به آرامی مخلوط می کنیم.

۳- این مخلوط را با قاشق جداجدا در روغن زیاد داغ شده می ریزیم تا سرخ شود و به صورت گلوله های کوچک در آید.

۴- این گلوله ها را در دستمال کاغذی قرار می دهیم تا روغن اضافی آن ها خارج شود.