مواد لازم خمیر پیتزا برای ۲ نفر

آرد گندم سفید : ۳۰۰ گرم در حدود ۳ لیوان

آب یا شیر : ۱ لیوان

روغن مایع : ۳ تا ۴ قاشق سوپ خوری

رداستار ( مایع خیر خشک ) : ۱ قاشق چای خوری

نمک : ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه دستور پخت خمیر پیتزا

مایع خمیر را در ظرفی می ریزیم. شیر یا آب را کمی گرم می کنیم و روی مایع خمیر میریزیم بدون هم زدن آنرا کنار گداشته می گذاریم حل شود، بعد از چند دقیقه آنرا هم زده مخلوط میکنیم.

نمک و روغن را اضافه کرده آرد را آرام آرام داخل مایع میریزیم هم می زنیم تا خمیر لطیعی بدست بیاید به حدی که به دست نچسبد و کشدار شود در صورتی که خمیر سفت شده بود قدری آب یا شیر به آن اضافه می کنیم و خمیر را ورز می دهیم، روی آنرا می پوشانیم تا دو ساعت بماند تا خمیر ور بیاید.

(برای تعداد بیشتر مواد را ۲ تا ۳ برابر می کنیم)