مواد لازم

آرد : ۲۵۰ گرم
تخم مرغ :
۵ عدد
پودر شکر :
۲۵۰ گرم
آب :
۵ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر:
۱ قاشق مربا خوری سرصاف

مواد لازم کرم

پنیر بی نمک : ۴۰۰ گرم
پودر ژلاتین :
۲۰ گرم
خامه :
۲۵۰ گرم
پودر شکر :
۱۵۰ گرم
خامه :
۲۵۰ گرم
پودر شکر :
۱۵۰ گرم
آب :
۱۵۰ سی سی
وانیل :
نوک کارد
میوه خرد شده ( مثل توت فرنگی آلبالو ) :
۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم

طرز تهیه :

۱- آرد وبیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید.
۲- آب، پودر شکر و تخم مرغ ها را با همزن برقی بزنید تا شکر حل شود. آرد را کم کم اضافه و بزنید تا مایه صاف و یکدست شود.
۳- مایه برشی را در سینی فر روی کاغذ روغنی بریزید و پهن کنید و سینی را در فر از قبل کرم شده با درجه ۲۰۰ سانتیگراد روی پنجره وسط به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا کیک بپزد.
۴- کرم پنیر را روی نان برشی سرد شده بمالید و آن را در یخچال بگذارید تا کرم سفت شود، سپس ان را ببرید و با میوه تزئین کنید.

طرز تهیه : کرم پنیر

۱- ژلاتین با آب مخلوط کنید و بگذارید تا باز شود.
۲- پنیر و پودر شکر را با همزن برقی خوب بزنید. سپس ژلاتین و خامه را به آن اضافه و خوب بزنید.
۳- میوه های خرد شده را با کرم مخلوط و به ارامی با قاشق هم بزنید.